Sayfalar

26 Mayıs 2011 Perşembe

Evimizdeki Kuşlar 3

Serinin 3. bölümü...
 Çok sevdiğim ferforke kuşlu mumluğum...
 Tıpkı benim kuşlarıma benzeyen kuşlu şirin tabaklarım...
 Daha bitmedi :) Yakında bahçeye çıkacağız...

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Evimizdeki Kuşlar 2

Serinin ikinci bölümü...
Keçe kuşlu perde mandallarım...

Çay kutusundan dönüştürdüğüm keçe kaplı kumbaramın kuşlu yüzü...
Devamı gelecek...

19 Mayıs 2011 Perşembe

Sevgili Günlük- Evimizdeki Kuşlar 1

       Evimdeki kuşlar yazı dizimin ilk bölümü... İkinci bölümü olur mu bilmiyorum ama blogun tozunu alayım istedim. Zoraki konu yaptım kendime :)

Malzemelerimi hafta sonu bu eve taşıdık. Bugün ancak yerlerine yerleştirebildim. Her taşınmada daha da çoğalıyorlar. Arabayla 3 seferde taşıdık. Hala hepsi de gelmiş değil.

Yarın bayramımızı yapıp Ankara'ya gidiyoruz. Çok özledim Ankara'mı... Sevdiğim birçok kişiyle görüşeceğim.
Bayramımız hepimize kutlu olsun...

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Kıvanç İçin, Fil ve Ayıcıklı Keçe Kapı Süsü...

       Geçen hafta Kıvanç için yapıldı. Dün teslim edildi. İlk kez keçeden bu kadar minik hayvancıklar çalıştım. Hem zor hem zevkliydi. Fil ayıdan daha kolay oldu. Sesiber kuşunu da kondurdum. Fil ve ayıcığın kalıplarını kendim çıkardım. Daha doğrusu önce göz kararı keçeden kestim, sonra tekrar aynısını yapabilmek için üzerinden kalıp aldım, sakladım. Çok ta mütevaziyim canım :) İsmi bu sefer garland şeklinde yazdım ve astım. Kırmızının eksikliğini hissettim, uğur böceğiyle tamamladım.

        Geçen hafta başından beri yazlığa taşınma işleriyle meşguldüm. Nihayet yerleştik. Havada bahardan eser yok ama ümidimiz var... Güneşin hayatımızdaki anlam ve önemi ne büyük değil mi? Şimdilik benim keçe güneşimle idare edelim. Bekliyoruz hasretle güneşten kaçarak bahçede gölgede yapılan kahvaltıları, içilen keyif kahvelerini...

3 Mayıs 2011 Salı

Sevgili Günlük- Yiyorum Büyüyorum Röportajım...

   
       Keçe kuşlarım sayesinde tanıştığım, blogumda daha önce de birkaç kez bahsettiğim Zümrüt'ümün içi bilgi dolu, sevgi dolu, paylaşım dolu sitesi Yiyorum Büyüyorum için bir röportaj verdim. Ben ne yazdığımı biliyordum ama sabah sitede yayınlanmış haliyle onun benim için yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Siz de okumak isterseniz röportajım burada...