Sayfalar

7 Ekim 2011 Cuma

Ne Haber'sin ne de Türk!!!

       Hala duymayan var mı bilmiyorum ama Habertürk bugünkü manşetiyle insanlığın cenazesini kaldırdı. Haber vermekten çok haber olmayı seçti. Kadını erkeği birtarafa bırakın bir insanlık suçu işledi. Burada yerel gazetelerdeki kendini gazeteci, muhabir sanan geri zekalılar yapar böyle haberleri ve biz hep tepki veririz. Bir insana değil insanlığa yapılan hakarettir bu... O kadına ve ailesine, yakınlarına yapılan bedeli ödenmeyecek bir saygısızlıktır bu. Ölüm pornosuna yapılan bir davettir bu... Nereden bakarsanız bakın bu bir haber değildir. 3. sayfada bile görmeyeceğiniz, görmemeli olduğunuz, sadece adli tıp yetkililerinin görmesi gereken bir fotoğraftır bu.

"ne habersin ne Türk'sün,  hedefini al,piyasanı al her şeyi al"




Habertürk’ü boykot için Basın Konseyi’ne gönderilebilecek email, yol yordam için buradan yardım alabilirsiniz.



Duyarsız kalmayın!!!
Basın Konseyi yolladığınız maillere tek tek dönüyor. Bu da güzel bir gelişme:

Sayın Bayraktar,Söz konusu haberle ilgili olarak, Basın Konseyi internet sitesinde de duyurduğumuz üzere,Basın Meslek İlkeleri’ne aykırılık nedeniyle re’sen işlem başlatılmış olup,Basın Konseyi Yüksek Kurulu bu konuyu tek gündem maddesi olarak görüşmek üzere Pazartesi günü saat 10.30’da acil toplantıya çağrılmıştır…Duyarlı bir yurttaş olarak göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkürlerimizi sunarız…İyi çalışmalar… Dr. Hasan SınarBasın Konseyi Genel Sekreteri

3 yorum:

Nil dedi ki...

üzgünüm ama ben bahsettiğin haberden bihaberim:(

Nil dedi ki...

buldum haberi. onları saygı ya da mahremiyet ilgilendirmiyor ki? çekmiş mi fotoyu? tamam oldu bitti. işte habercinin hası.

neval dedi ki...

bazılarını n dini para getirecek herşeydir sadece,o yüzden hiç bir kutsalı,çekincesi,ideali yoktur.hep yıkmaktan yanadır,üzerine basıp yükselmek isteğiyle.
kartel medyasından başka nasıl haber beklenirki ? hiç şaşırmadım