Sayfalar

8 Mayıs 2009 Cuma

Yelda'nın Kuşları Elime Kondu...

Bu siyah kuş çifti Yelda'nın hediyesiydi. Broş olarak mı kullansam, bir yere mi yapıştırsam derken, bana göre en anlamlı yerini buldular. Evimdeki Elim Sende panosunda ben yaşadıkça(sonrasını bilemem) yaşayacaklar... Çalışmamda keçe, poplin ve keten kullandım.
Kuşlar tıklayın...

7 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok güzel olmuş ben bayıldım bunlara eline sağlık.
Bir şeye emek verince ne güzel şeyler çıkıyor ortaya...
İyi bir cumartesi günü geçirmen dileğiyle...

harosa dedi ki...

şekerim yine ben geldim sayfanın şu yantarafındaki son yazılarım bölümü varya ben de ondan eklemek istiyorum uğraştım uğraştım olmadı malum ingilizceyle aramız limoni nasıl ekleyebileceğimi bana azıcık anlatırmısın sevgiler öptüm

Ayca Karaoglan dedi ki...

evet kuşlara taktık bu ara :) nerede kuş motifi bulursam atıyorum bir kenara :D macro lensle bol bol da kuş fotoğraflıyorum :)) yeldacığımın bu sevimli kuşlarından bende de var. Buzdolabımı süslüyor. Her gün görüyor ve yeldayı hatırlıyorum :)

harosa dedi ki...

canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sevgiler

LiliMini dedi ki...

Uzun zaman oldu blogunu ziyaret etmeyeli ne güzellikler yapmışsın yine ablacım,ellerin dert görmesin,renkler,kullanmayı bilenin elinden olunca daha bir ışıltıyla parlıyor,süpersin :))

Yelda dedi ki...

Ay ay ay benim kuşlarım uçup Sibelin ellerinde daha da değerlendiler, küçücük birşeydi gönderdiğim ama değer verip değerli ellerinde kullandığı için çok mutlu olduğumu birkez daha belirtmek isterim
Etkinlik blogunada yazmıştım
Çok güzel olmuş canım diğer güzel ellerin gibi
Sevgiler

http://belguzaranne.blogsopot.com dedi ki...

merhaba çok guzel olmuş elınıze sağlık